Nieuwe naam; nieuw adres

Pand Leusden_nieuw_370x370

Samen sterk voor de toekomst

Meedenken - Maatwerk - Multibrand

Onder deze slogan bundelen de modificatiebedrijven Holland Inbouw, Honac en VinyTouch sinds begin 2015 hun krachten. In feite dateert de hechte samenwerking al van ver voor deze datum. Maar met ingang van het nieuwe jaar is de juridische en fysieke samenvoeging nu echt een feit. ModiForce is gevestigd in Leusden.

Eén aanspreekpunt

Perfecte mobiele werkplek

ModiForce is erop gericht om van elke bedrijfswagen de perfecte mobiele werkplek te maken. De wensen van onze klant staan daarbij voorop: bestickering in de gewenste huisstijl, efficiënte inrichting van de bedrijfswagen. En ook signalering, werk- en interieurverlichting en in het bijzonder technologisch hoogwaardige oplossingen. Standaard oplossingen of speciaal op maat voor de klant ontwikkeld. Met sterke troeven als innovativiteit en flexibiliteit neemt ModiForce haar klanten desgewenst het gehele traject uit handen. Dit doen wij zelf, of in directe samenwerking met de ModiForce partners door het gehele land.

Demo_Amarok_KNRM 370x370
Fiat 500 370x370

Multibrand

Ongeacht merkt, soort of aantal

Het uiteindelijk doel van ModiForce is om bezitters, beheerders en/of berijders van bedrijfswagens optimaal te laten profiteren van hun bedrijfswagen(park). ModiForce is multibrand. Ongeacht merk, soort, aantal of uitvoering van de bedrijfswagen.

Meer weten?

Contactformulier

 

telefoon

adres

mail

+31 33 2856 900

ModiForce B.V.
Zuiderinslag 18
3833 BP  Leusden

Navigatieadres: Zuiderinslag 2 voor hoofdingang Pon Campus, volg op campus borden P14 richting ModiForce

info@modiforce.com